Sähköinen asiantuntija!

Palvelut

Kaikki sähkö- ja telealan palvelut samasta paikasta.

Yritys

Sähköurakointia jo yli 20 vuotta.

Referenssit

Kohteitamme, ammattitaidolla.

Yhteystiedot

Henkilökuntamme ja toimipisteet.

Palvelut ja tuotteetSähköasennukset lasku- ja urakkatyönä

Teemme sähköasennukset lasku- tai urakkatyönä laadukkaasti ja nopeasti. Toimimme pääasiassa seuraavissa kunnissa ja alueilla: Jalasjärvi, Seinäjoki, Peräseinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Nurmo, Karvia, Kauhajoki ja Kihniö

Paloilmoitinjärjestelmät

Olemme TUKESin hyväksymä paloilmoitinliike. Vastaamme kokonaisvaltaisesti automaattisen paloilmoittimen suunnittelusta, toteutuksesta ja käyttöönotosta tarkastuksineen. Palvelemme Etelä-Pohjanmaan-, Pohjanmaan-, Satakunnan-, Pirkanmaan- ja Keski-Suomen alueilla kaikissa paloilmoitinlaitteisiisn liittyvissä asioissa.

Kiinteistöjen sähköteknisten järjestelmien kuntotutkimusta

Teemme kiinteistöjen sähköteknisten järjestelmien tutkimuksia. Kuntotutkimuksen tavoitteena on selvittää sähköteknisten järjestelmien kunto ja toimivuus systemaattisesti ja ongelmalähtöisesti.

Kuntotutkija on hyväksytysti suorittanut sähkölaitteiston kuntotutkimuskurssin, saanut sähkötyöturvallisuuskoulutuksen sekä hänellä on voimassa oleva Henkilöarviointi Setin myöntämä pätevyystodistus.

Tievalaistushuollot ja -uudiskohteet

Tievalaistushuoltoja sekä uudiskohteita vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Yleiskaapeloinnit

Perinteisesti kiinteistöjen kaapelointi on koostunut pääasiassa sovelluskohtaisista verkoista. Yleiskaapelointi palvelee useita sovelluksia. Näitä ovat puhelin, data, video ja erilaiset valvonta- ja ilmoitinjärjestelmien signaalit. Tietyt järjestelmät voivat edellyttää sovelluskohtaista kaapelointia, mutta tälläiset tilanteet ovat kuitenkin minimoitavissa.

Teemme yleiskaapeloinnin ammattitaidolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Palovaroitin-järjestelmät

Hyväksyttynä paloilmoitinliikkeenä meiltä saa myös erittäin korkeatasoiset ja toimivat palovaroitinjärjestelmät ammattitaidolla.

Antennijärjestelmät

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme pientalojen, kerrostalojen, rivitalojen ja muiden kiinteistöjen antennijärjestelmiä.

Teemme myös kuntokartoituksia, joiden perusteella järjestelmä saadaan toteutettua Digi-TV:n vaatimuksia vastaavaksi.

Kysy tarjous digi-tv:n toimittamisesta valmiiksi asennettuna.

Videovalvonta-järjestelmät

Videovalvontajärjestelmät kohteeseen kuin kohteeseen laadukkaasti.

Murtohälytysjärjestelmät

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme murtohälytysjärjestelmiä. Käytämme korkeatasoisia Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton hyväksymiä A-luokan murtohälytyskeskuksia.

Kiinteistöautomaatio

Toteutamme teollisuus- ja kiinteistöautomaatioratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaisesti.